Sponsor van goede doel KANDO HERENTHOUT

By
1 Minute Read

Omdat we niet enkel voor onze klanten een “gratis bedankingsevent”organiseren, maar ook voor onze samenleving iets willen terugdoen, koppelen we die dag ook aan een goed doel. Niet lukraak gekozen, maar één dat ons nauw aan het hart ligt. 


Founder van Uw Geldarchitect, Tom Horemans:

‘Mijn nicht Inne is mij enorm genegen. Deelnemen aan activiteiten is voor haar een uitdaging omwille van haar handicap. Via Gehandicaptenzorg Herenthout kan zij genieten van daguitstappen en thema feestjes. Een organisatie die zich met hart en ziel inzet om mensen met een beperking een mooie tijd te laten beleven. Mijn oom is voorzitter van de organisatie en ikzelf heb samen met mijn vrouw reeds geholpen tijdens eerder uitstappen. Een ervaring die mijn respect voor deze organisatie nog extra versterkt.’


Tijdens ons klantenevent op vrijdag 18 oktober doen we dan ook met ‘Uw Geldarchitect’ een mooie donatie voor dit prachtige, goede doel. Geheel vrijblijvend voorzien we de mogelijkheid dat u dit ook kan doen. 


Giften zijn welkom op rekeningnummer: BE21 7895 5028 9203 op naam van KANDO.

Betalingsvermelding: Gift + aan: Herenthout + rijksregister nummer van de persoon die de storting doet (vanaf 40EUR ontvang je hierdoor een fiscaal attest voor je bijdrage)

Bijvoorbeeld: Gift aan: Herenthout 160224 025 08



Verdere toelichting van Nonkel Wally, vader van Inne:

Kando Herenthout is een afdeling van Kando nationaal (voorheen KVG - Katholieke Vereniging Gehandicapten). Deze vereniging stelt zich als doel om personen met een beperking samen te brengen en te informatie te verschaffen in verband met tegemoetkomingen en vrijstellingen waar ze mogelijk recht op hebben.

We proberen dat hier plaatselijk zo veel mogelijk te doen ,maar in geval van twijfel verwijzen wij de personen met vragen door, door naar het secretariaat in Turnhout waar ze geholpen worden door professionelen die hen dan verder helpen.

Jaarlijks richten we enkele samenkomsten in, zoals paasfeest, kerstfeest en een jaarlijkse busuitstap.

Ook worden er informatie momenten voorzien als er veranderingen zijn in de wetgeving. uitnodigingen worden steeds persoonlijk tot bij de leden gebracht, zodat er steeds een nauw contact blijft en er iemand is om naar vragen te luisteren. 

Picture of Tom Horemans

Tom Horemans

Sinds ik in 2019 mijn coachingskills via diverse opleidingen naar een hoger niveau tilde, coach ik mijn klanten op een succesvolle manier en faciliteer ik op die wijze hun financiële zelfgroei. Wanneer je je overweldigd voelt door de hoge eisen van de hedendaagse levenswijze, zal ik u helpen met zelfmotivatie en het creëren van orde en rust in uw leven. Dit kan via financiële coaching voor u gefaciliteerd worden . Verder werk ik via een financiële doorlichting aan het vermogen van u, als particulier en/ of ondernemer. U krijgt de kans om aan de slag te gaan met een persoonlijk financieel groeiplan. Koester het! Zelfstandigen begeleid ik binnen hun zoektocht naar fiscale oplossingen en pensioenopbouw vanuit een financieel dwarsdenken. Kortom, ik stel u en/of uw bedrijf centraal om te komen tot de ultieme financiële oplossing!

Author